Hlavní důvody, proč investovat do čističky vzduchu

Čistička vzduchu patří v poslední době mezi nejvíce oblíbený sortiment s využitím nejen v domácnosti. Nabízí opravdu velký počet benefitů a to zejména z hlediska zdraví. Startovací cena základních modelů se dnes pohybuje od tisíce koruny, příkladem může být Smoot Oxygen Mini, nicméně v nabídce jsou i výkonnější kousky přesahující hranici šesti tisíc. Taková chytrá čistička vzduchu pak zvládne monitorovat daleko větší prostor a nabízí mnohonásobně vyšší vzduchový výkon. Navíc ji můžete ovládat na dálku přes aplikaci.

Pokud se chystáte v blízké době pořídit si čističku vzduchu do domácnosti, kanceláře, nebo jiných prostorů, zaručeně vás bude zajímat deset hlavních důvodů, proč se vyplatí do tohoto produktu investovat.

Čističky vzduchu s ionizátorem_1

  1. V první řadě je důležité zmínit, že čistička vzduchu odstraňuje až 96% polétavých částic v uzavřeném prostoru. Kromě toho vzduch zbavuje různých virů, roztočů a dalších bakterií, které mohou v budoucnu způsobit zdravotní potíže. Pokud si tedy chcete dopřát kvalitní a čistý vzduch 24/7, pak je to ideální volba pro každého z vás.
  2. Trpíte na časté bolení hlavy? Jednou z hlavních příčin je špatný vzduch v domácnosti, nebo třeba na pracovišti. Použitím čističky vzduchu pomůžete výrazně ovlivnit spouštějící bolest a úspěšně ji tak předejít.
  3. Odstraňuje poletující chlupy domácích mazlíčků. Nevěříte? Díky moderní technologii dokáže čistička vzduchu zachytit nejen pyl a prach, ale také drobné částečky kůže psů a jiných zvířat.
  4. Odstraňuje chemické látky z ovzduší. Naše čističky vzduchu Smoot odstraňují nevyžádané chemické látky ze syntetických materiálů, jako jsou například koberce, nábytek či tapety. Slouží k tomu filtr z aktivního uhlí.
  5. Dopřejte si kvalitní spánek díky čističce vzduchu Smoot. Věděli jste, že jednou z hlavních podmínek pro dobré spaní je právě čistý vzduch? 
  6. Špatné větrání, chyby při vytápění, spousta škodlivých materiálů. Kvalitní čistička vzduchu bojuje vhodným klimatem proti tzv. syndromu nemocných budov, který způsobuje chronickou rýmu, kašel či jinou fyzickou únavu.
  7. Suchý vzduch v domácnosti? Škodí nejen vám, ale také i vašim pokojovým rostlinám. Dnešní čističky umí dodat do vzduchu vlhkost, ale zvládají i opačný efekt - když bojujete s plísněmi a vlhkým zdivem.

Nevíte si rady, kterou čističku vzduchu vybrat? Obraťte se na náš chat, kde vám se správným výběrem rádi poradíme.